GRIEKS RESTAURANT MYTHOS

GRIEKS RESTAURANT MYTHOS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Restaurant Mythos. Meer weten? Ontdek meer

9 jan 2022 om 20:07 Vis was erg klef en lauw Friet amper gebakken erg bleek
9 jan 2022 om 19:37 Fantastisch lekker eten! Echt een aanrader en het wachten meer dan waard.
22 dec 2021 om 19:44 Vorige keer te weinig brood en nu helemaal geen brood bij de tzaziki. Erg jammer zeker omdat er vorige keer werd gezegd het goed te maken. Heb gebeld en kunnen ze nabrengen maar dan is al het andere koud.
3 dec 2021 om 19:59 Het eten was lekker alleen het eten was koud. Vlees thuis nog opwarmt maar met de friet gaat dat niet. Dat was erg jammer. Je besteld toch voor 52 euro en dan verwacht je ook dat het warm is
26 nov 2021 om 6:38 Eten was goed en warm. Vlees was lekker mals en had veel smaak. Bezorging duurde iets ruim een uur terwijl thuisbezorgd meldde dat dit 20-30 minuten zou duren.
14 okt 2021 om 20:26 Bestelling was rond 18:32u, eten werd geleverd rond 20:45u. Het eten op zich was prima! Dat we ruim 2 uur moesten wachten op het eten omdat Thuisbezorgd.nl pas HEEEEEL laat de order doorgeeft vind ik niet kunnen. ZO SLECHT!!!
11 aug 2021 om 23:03 Super lekker en vers. 2de keer besteld en de hele familie blij lekker gegeten!
11 aug 2021 om 22:23 Voor de eerste keer besteld om 18.22 uur besteld; bezorgtijd ongeveer een uur. Om 19.40 uur belde ze op dat het wat later werd en dat de bezorger om 20.00 uur zou komen. Uiteindelijk werd bestelling pas 20.40 uur bezorgd!
15 jul 2021 om 20:23 Uitstekende gegeten, de beste thuisbezorgde maaltijd in de omgeving.
27 jun 2021 om 19:09 De friet was taai en lauw
16 jun 2021 om 21:34 Het was allemaal wel lekker maar erg zout . Het brood was droog, patat was goed.
4 jun 2021 om 20:44 Geloof me ook al duurt het soms een paar minuten langer, het is het wachten meer dan waard! Waar vind je elders malse gyros!